Recept 05 (0 stemmen)

Ganachedessert

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Voor de génoise: - Meng de eieren en de suiker au bain-marie op 50°C.
  2. Klop het mengsel met een mixer tot een RUBAN.
  3. Zeef de bloem met de cacao.
  4. Doe dit bij het mengsel. Roer goed met een spatel of pannenlikker om de bloem goed te vermengen zonder dat het mengsel al te erg inzakt.
  5. Giet het beslag in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm.
  6. Bak 20 minuten op 150°C.
  7. Voor de ganache:
  8. Doe de room in een pan en breng aan de kook.
  9. Doe de chocolade en de boter in een kom. Giet de kokende room over de chocolade en de boter en roer goed tot een gladde, homogene massa ontstaat.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie