Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Gamba's à la Tropézienne

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties2 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
overig europees
recipe image Gamba's à la Tropézienne
  • 8 gamba's
  • 2 jonge uien
  • 1 teentje fijngehakte knoflook
  • 10 zwarte olijven
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 ui
  • 2 tomaten in blokjes
  • 3 blaadjes fijngehakte basilicum
  • Solo vloeibaar
  • fleur de sel
  • peper
  • Provencaalse kruiden
  • espelettepiment
  • 2 porties notensla
  1. Snij de gamba's in de lengte middendoor.
  2. Leg ze in een ovenschotel en bedek met alle ingrediënten, in kleine stukjes gesneden (behalve de piment d'Espelette en de notensla).
  3. Bak in een oven 200 °C gedurende 10 minuten.
  4. Leg de gamba's op een bord, strooi er piment d'Espelette over en garneer met enkele blaadjes notensla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.