Recept 35*** (7 stemmen)

Fusilli met pancetta en ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de ui in schijfjes, snij de pancetta heel dun, en verwijder de zachte uiteinden van de tijm.
  2. Het spek en de tijm mag u even aanbraden.
  3. Doe de ui en de Solo erbij, bestrooi met zout en laat zo een kwartiertje stoven op een laag vuurtje, met het deksel op de pot. Af en toe roeren.
  4. Snij de aardappel in kleine blokjes en doe de blokjes in een pot met drie liter water.
  5. Breng alles aan de kook, bestrooi met zout en doe de pasta erbij. Laat alles gaarkoken.
  6. Giet de pasta met aardappelen af, en doe er de ajuinsaus met pancetta en tijm over.
  7. Goed roeren, parmezaankaas erbij, en kruiden met peper.
  8. Werk af met een scheutje olijfolie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door kama_2 op 20 maart 2015 om 10u32

dit is een fantastisch gerecht, al dikwijls klaargemaakt, vind die combinatie juist zalig, ik bak de aardappelblokjes even aan voor ik ze bij de pasta doe, ook geen zout toevoegen, pancetta en parmezaam bevatten sowieso veel zout ;-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?