Recept 05 (0 stemmen)

Fusilli met groente-kaassaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten
  2. 300 g fusilli (pasta, zak 500 g)
  3. 2 el olijfolie
  4. 1 zak grofgesneden wokgroenten (400 g)
  5. 2 tenen knoflook, gesnipperd
  6. 1 el Italiaanse kruiden (potje 12 g)
  7. 1 schaal vegetarische balletjes (210 g)
  8. 1 pak passata di pomodoro (500 g)
  9. 1 zakje gemalen kaas belegen 50 + (150 g, biologisch)
  10. Bereiden
  11. 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2 Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor. 3 Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.
  12. http://webwinkel.ah.nl/recepten/recept?id=635278

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie