Ingrediënten voor 8 personen
- vanillepuding
- fruit eigen keuze
- 6 dl melk
- 3 eieren
- 105 gr kristalsuiker
Bereidingswijze
- alles ingredienten van het deeg samenvoegen, en mixen tot een wit-schuimende massa bekomen is.
- taartvorm invetten
- deeg in vorm doen
- 1/2 uur bakken op ongeveer 200 °
- ontvormen, omkeren en laten afkoelen
- ondertussen: vanillepudding maken
- en indien doosjes fruit gebruikt worden, het sap van bv ananas, perzikken, mandarijntjes enz...binden met een beetje kirsch en aardappelzetmeel
- de vanillepudding mooi verdelen over de taart, versieren met het fruit (ananas, kiwi, perzikken, abrikoos, aardbei, framboos enz....) en afwerken met het ingedikte sap van het fruit, dan 'blinkt' alles mooi en het fruit droogt niet uit.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door RUBRECHT op 21 oktober 2016 om 18u17
de ingredienten ,zijn niet volledig ,dit wordt een rare taart .
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?