Recept 35*** (9 stemmen)

fruittaart!!!

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gebak

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. alles ingredienten van het deeg samenvoegen, en mixen tot een wit-schuimende massa bekomen is.
  2. taartvorm invetten
  3. deeg in vorm doen
  4. 1/2 uur bakken op ongeveer 200 °
  5. ontvormen, omkeren en laten afkoelen
  6. ondertussen: vanillepudding maken
  7. en indien doosjes fruit gebruikt worden, het sap van bv ananas, perzikken, mandarijntjes enz...binden met een beetje kirsch en aardappelzetmeel
  8. de vanillepudding mooi verdelen over de taart, versieren met het fruit (ananas, kiwi, perzikken, abrikoos, aardbei, framboos enz....) en afwerken met het ingedikte sap van het fruit, dan 'blinkt' alles mooi en het fruit droogt niet uit.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door RUBRECHT op 21 oktober 2016 om 16u17

de ingredienten ,zijn niet volledig ,dit wordt een rare taart .

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie