Ingrediënten voor 4 personen
- 2 eetlepels frambozenazijn
- 2 eetlepels frambozen- of aardbeienmarmelade
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 g jonge spinaziescheuten
- 12 ardbeien, zonder kroontjes en in 4 gesneden
- 3 kiwi’s, geschild en in blokjes gesneden
- 2 eetlepels pijnboompitjes
- 3 eetlepels snippers parmezaanse kaas
- zout en peper
Bereidingswijze
- 1.Meng de frambozenazijn, marmelade naar keuze, en wat zout en peper in een kom.
- 2 Giet al kloppend de olijfolie erbij. Hou even apart.
- 3.Rol de Parmaham in de vorm van ijshoorntjes.
- Meng in een slakom de spinaziescheuten met de stukjes aardbei en de blokjes kiwi. Vul de hoorntjes van Parmaham met deze bereiding.
- 5.Overgiet het geheel met de vinaigrette en meng alles voorzichtig.
- Werk af met snippertjes parmezaan en pijnboompitjes.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?