x
Altijd weten wat je gaat eten?
fruitige tiramisu
4 eieren
4 theebuiltjes rode vruchtenthee
1 eetlepel ccaopoeder
500 gr mascarpone
1 pak lange vingers
1 blik lychees
50 gr suiker
50 gr suiker
Bereidingswijze
Maak eerst een sterke kop thee met de 4 theebuiltjes. (grote kop dat je genoeg vloeistof hebt!!) Klop de eierdooiers samen met 50 gr suiker tot ze mooi lichtgeel zijn. Voeg hierbij de mascarpone en de andere 50 gr suiker. Klop de eiwitten stijf en voeg dit bij je mascarponemengsel. Snij de lychees klein en meng door de rest samen met 1 eetlepel afgekoelde thee en 1 eetlepel lycheesap. Drenk nu de lange vingers in de thee(niet te lang, 1 kant bevochtigen is genoeg)en schik ze in een grote schaal. Doe de helft van het mascarponemensel erop en herhaal. Daarna gewoon bestuiven met cacaopoeder en goed laten opstijven in de ijskast!! Smakelijk....
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?