Ingrediënten voor 8 personen

  • chocoladeschilfers of nootjes
  • 400 ml room (slagroom)
  • 330 gr biscuitmix -> Aveve
  • 5 eieren
  • 35 ml water
  • 1 bakje aardbeien
  • 2 kiwi's
  • 5 eetlepels vruchtenconfituur
  • taartdecoratie
  • een beetje suiker

Bereidingswijze

  1. Biscuitdeeg maken -> 330 gr biscuitmix, 35 ml water en 5 eieren -> 10 min mixen op hoogste stand
  2. Biscuit bakken in oven op 170° C, ongeveer 35min
  3. Room opkloppen en een beetje suiker toevoegen naargelang smaak
  4. Biscuit in 2 snijden. Aan de binnenkant enkele eetlepels opgeklopte room en vruchtenconfituur smeren.
  5. Aan de buitenkant van biscuit de resterende opgeklopte room uitsmeren
  6. Chocoladeschilfers rond de biscuit plakken
  7. Biscuit versieren met fruit en eventueel slagroom of andere taartdecoratie

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 06 mei 2014 om 18u54

Dank je wel. Nu is het duidelijk.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?