use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Fruit paradise
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fruit paradise

Fruit paradise

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 bollen Carte d’Or Framboos
  • 2 glazen Cava of een andere schuimwijn
  • 4 aardbeien
  • 12 blauwe bessen
  • 12 rode aalbessen
  • 8 kruisbessen (stekelbessen)
  • 1 koffielepel rasp van limoenschil (zeste)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Neem 4 champagneglazen. Snij de aardbeien in 4 en de kruisbessen in 2. Leg op de bodem van het glas steeds 2 stukjes aardbei en een halve kruisbes.
  2. Schep met een kleine ijsschep een bolletje frambozensorbet op de vruchten. Verdeel er de rest van het fruit over en eindig met een 2e bolletje frambozensorbet.
  3. Verdeel de schuimwijn over de glazen maar laat de bovenkant van het bovenste bolletje uitsteken. Bestrooi het bolletje met limoenzeste.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.