Recept 15* (1 stem)

Frittata met waterkers en grijze garnalen

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding: pluk de blaadjes van de waterkers en gooi de steeltjes weg, snipper de bieslook fijn, snij de tomaten in vier.
  2. Bereiding'
  3. Klop de eitjes met de room, de kruidenkaas en het bieslook. Kruid met peper en zout.
  4. Meng met de waterkers, de stukjes, de garnalen en de geraspte kaas. Giet de mengeling in een beboterde vorm. Bak 35 à 40 min. in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  5. Laat de frittata afkoelen en snij in vierkantjes.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Inge_gent op 13 augustus 2011 om 21u32

Verrgeten bij de ingrediënten: 0,2 liter room...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?