Recept 05 (0 stemmen)

Frittata met bacon en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN SPAANS EN GRIEKS

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de tomaatjes met de rucola. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper.
  2. Verdeel het tomaten-rucolamengsel over de vorm en giet het eimengsel erover. Leg de bacon en gorgonzola erop en bak de frittata in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 29g koolhydraten 5g vet 35g kcal 455 • Vervang de rucola door spinazie, ringetjes lente-/bosui of prei. • Neem in plaats van gorgonzola een andere soort blauwe kaas of brie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?