frisse zomerse pasta met tonijn en ei

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500g noedels
  • 3à4 blikjes tonijn in eigen nat
  • mayonais
  • 5 eieren
  • zout

Bereidingswijze

  1. breng gezout water aan de kook en voeg de pasta toe de juiste tijd staat op de verpakking.
  2. giet de pasta af en spoel met koud water laat de pasta uitlekken en volledig afkoelen.
  3. breng water aan de kook voor de eieren prik eerst een gaatje in de eitjes en doe ze voorzichtig in het water kook ze 8 à 10 minuten haal de eitjes uit het water en laat ze afkoelen
  4. open de blikjes tonijn en laat ze uitlekken in een vergiet
  5. als de pasta en de eitjes koud zijn en de tonijn uitgelekt is kunnen we beginnen
  6. doe de pasta en de tonijn in een grote pot met een deksel plet de eitjes en voeg ze bij de pasta en de tonijn roer alles goed onder elkaar
  7. doe er mayonaise onder naar eigen smaak, doe het deksel erop en zet in de koelkast
  8. als het etenstijd is haal je het gewoon uit de koelkast en schep je op en voeg zout toe naar eigen smaak het hoeft niet. nu hebben we een lekkere frisse pastasalade voor in de zomer
  9. smakelijk eten

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door keukenprinces_2 op 24 augustus 2009 om 10u29

ik heb er nog in stukjes gesneden zure augurkjes aan toegevoegd, LEKKER

Hoeveel sterren geef jij dit recept?