Recept 35*** (5 stemmen)

FRISSE WRAPS met GEROOKTE ZALM en komkommer.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aperitiefhapje

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan.
  2. Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf.
  3. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin
  4. .
  5. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag knoflookboter, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto.
  6. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers.
  7. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.
  8. .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie