Altijd weten wat je gaat eten?
FRISSE WRAPS met GEROOKTE ZALM en komkommer.
Bereidingswijze
- Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan.
- Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf.
- Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin
- .
- Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag knoflookboter, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto.
- Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers.
- Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.
- .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?