Recept 35*** (2 stemmen)

Frisse taart met granaatappel

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Heb je iets te vieren en wil je iets lekkers maken? Probeer dan eens deze frisse taart met monchou en Griekse yoghurt met daaroverheen granaatappelpitjes. Het is niet moeilijk, iedereen kan deze taart maken. En deze taart hoeft niet eens in de oven!
  2. Tijd: 20-25 min.
  3. Recept voor 6-8 personen
  4. Begin met het verkruimelen van de speculaasjes. Doe dit bijvoorbeeld door de speculaasjes in een zakje te doen en vervolgens met de deegroller over de speculaasjes te rollen.Of verkruimel in de keukenmachine.
  5. Als alle koekjes verkruimeld zijn, smelt je de boter in de magnetron. Meng vervolgens de koekkruimels met de boter en schep dit mengsel in een springvorm. Druk met een lepel alle koekkruimels aan totdat de hele bodem bedekt is. Meng daarna de Griekse yoghurt met de monchou, citroensap en vanillesuiker.
  6. Meng dit net zo lang totdat alles goed gemengd is. Schep het Griekse yoghurt/monchou mengsel over de koekjesbodem en zet dit minimaal een paar uur in de koelkast.
  7. Als je de taart gaat serveren, strooi je vlak daarvoor de granaatappelpitjes over de taart.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 03 februari 2014 om 08u12

Hallo MommyN, Inderdaad, kun je de Monchou het beste vervangen door Philadelphia. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie