Recept 45**** (5 stemmen)

Frisse stoemp met bieslook en gebakken zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gerechten die ik wil maken

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  2. Kook ze gaar in gezouten water. Maak er stoemp van met een klontje Solo, wat peper en zout en een snuifje muskaatnoot.
  3. Hak de zilveruitjes en de bieslook fijn en meng ze onder de stoemp.
  4. Bak de zalm in wat Solo Vloeibaar.
  5. Maak in dezelfde pan ook de saus: voeg de Solo Crèmefine Cuisine, 20 cl witte wijn en het blokje visbouillon toe. Laat 5 minuten goed inkoken en voeg de grijze garnalen toe.
  6. Leg de zalm op een bord en schenk er de romige garnalensaus bij. Werk af met enkele bieslookstengels en dien op met de stoemp.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door VMD op 16 april 2010 om 11u27

Gisteren geprobeerd. Verdraaid lekker. Alleen heb ik de zilveruitjes vervangen door een fijngemalen chalotje en heb ik er gewokte asperges bij geserveerd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?