Frisse aardappelsalade met appel, ham en augurk

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Op de foto zie je de hoeveelheid voor 2 personen. Ik heb het recept gedeeld en iets meer kerrie gebruikt.
  2. Een romige aardappelsalade met een frisse bite.
  3. Schil de aardappels en kook ze in een pan met water gaar (10 – 15 minuten). Haal ze uit de pan en laat ze helemaal afkoelen.
  4. Snijd de afgekoelde aardappels in blokjes.
  5. Doe de aardappels, ham, augurken, ui en de appel in een kom en roer door elkaar.
  6. Maak de dressing door de mayonaise te mengen met de azijn, de mosterd en het kerriepoeder. Verdeel het over de salade en roer door elkaar.
  7. Zet de salade een geruime tijd in de koelkast.
  8. Heerlijk op stokbrood, broodje , op toast of als bijgerechtje op een buffet.
  9. Bron Yummy in my Tummy Eigen foto

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 10 mei 2014 om 13u47

Zo, deze salade staat klaar in de koelkast om in te laten trekken. Ik serveer hem op een ciabattabroodje. Dat wordt smullen ( ik heb natuurlijk geproefd) Bovendien nog slank ook, want ik gebruikte mayo van Calvé met slechts 3 % vet. Met een soepje vooraf en wat yoghurt na een complete maaltijd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?