Altijd weten wat je gaat eten?
FRANSE KAASBROOD-TAART.
Bereidingswijze
- Materialen
- 1 bakring van 20 cm doorsnede, bakpapier, boter om in te vetten. of de rand van een springvorm.
- Verwarm de oven voor op 170 ºC.
- Smelt de boter en breek het brood in stukken
- Doe dat alles in een kom.
- .
- Meng het brood met de melk, rietsuiker, ei, zout en de
- gesmolten boter tot een smeuïge massa.
- Verbrokkel de blauwe kaas en meng met de walnoten door de broodmassa
- .
- Leg het bakpapier in de taartring.
- Druk het bakpapier goed in de randen en schep de massa erin.
- Bak in circa 45 minuten goudbruin en gaar.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?