Recept 35*** (3 stemmen)

Frans vispannetje

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de cider in een kookpot. Voeg de mosselen toe en laat 3 à 5 min koken terwijl u zachtjes roert. Zet de mosselen aan de kant en bewaar het kookvocht. Maak de kookpot schoon. Bak de look, de sjalotjes , selder en prei in wat boter en laat 7 à 10 min staan op een zacht vuurtje. Voeg de champignons bij en laat gedurende 4 à 5 min pruttelen. Doe er het kookvocht van de mosselen, de laurier, de stukjes vis en de garnalen bij en laat 3 à 4 min doorkoken. Voeg de room en de mosselen toe en laat 2 min op een zacht vuurtje koken. Kruid ze, snipper er verse peterselie over en dien onmiddellijk op

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie