Recept 55***** (1 stem)

Frangipannetaart

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. - Smelt de boter op een zacht vuurtje
  3. - Doe alle ingrediënten in een kom
  4. - Roer goed alles fijn met een klopper
  5. - Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt
  6. - Leg het bladerdeeg in de vorm en prik erin
  7. - Smeer er de abrikozenconfituur op
  8. - Stort het amandelmengsel in de vorm en zet 35 minuten in de oven op 180 °
  9. Tip:
  10. Je kan ze bedekken met glazuur of confituur.
  11. Je kan in de taart zelf, op de confituurlaag, partjes appel of peer leggen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie