Ingrediënten voor 10 personen
- 200 gr gekookte en gepureerde aardappels
- 200 gr suiker
- 2 stuks eieren
- 125 gr solo
- 125 gr bloem
- 1 stuk grote koffielepel bakpoeder
- 1 busje amandel essence
- 1 pak bladerdeeg
Bereidingswijze
- -Boter met suiker luchtig roeren
- -Eieren 1 voor 1 toevoegen
- -Gezeefde bloem en bakpoeder eronder spatelen
- -Puree en essence toevoegen en goed roeren
- -Taartvorm bekleden met bladerdeeg
- -Vulling in de vorm doen
- Taart bakken in voorverwarmde oven 180 graden, 30 minuten
- -Abrikozenconfituur met wat water loskloppen en over de warme taart smeren
- -Glazuur maken (Glazuur: 3 a 4 lepels bloemsuiker met beetje water en/of een paar druppels citroen)
- en over de taart smeren
- SMAKELIJK
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door krizewis op 19 september 2015 om 20u56
Dit is toch een grapje? Aardappels in Frangipane taart?????
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?