Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. -Boter met suiker luchtig roeren
  2. -Eieren 1 voor 1 toevoegen
  3. -Gezeefde bloem en bakpoeder eronder spatelen
  4. -Puree en essence toevoegen en goed roeren
  5. -Taartvorm bekleden met bladerdeeg
  6. -Vulling in de vorm doen
  7. Taart bakken in voorverwarmde oven 180 graden, 30 minuten
  8. -Abrikozenconfituur met wat water loskloppen en over de warme taart smeren
  9. -Glazuur maken (Glazuur: 3 a 4 lepels bloemsuiker met beetje water en/of een paar druppels citroen)
  10. en over de taart smeren
  11. SMAKELIJK

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door krizewis op 19 september 2015 om 20u56

Dit is toch een grapje? Aardappels in Frangipane taart?????

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?