Recept 55***** (1 stem)

Frangipanetaart

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. *Leg het bladerdeeg op de bodem en geef er met een vork enkele kleine prikjes in.
  2. *Besmeer de taartbodem met abrikozenconfituur.
  3. *Smelt de boter en laat ze daarna op kamertemperatuur komen (zet de pot in koud water).
  4. *Doe er de suiker bij, de ganse eieren en giet dit mengsel bij de amandelpoeder en de bloem.
  5. *Giet het deeg over de confituur.
  6. *Eventueel nog reepjes deeg overleggen.
  7. *Bakken op 180° gedurende 30' à 45'
  8. *Na het bakken kan je er glazuur over gieten (bloemsuiker met heel weinig water!).

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door dhondtjoke op 17 augustus 2010 om 22u04

SUPERlekker! Bedankt! ;)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie