Ingrediënten voor 8 personen
- 1 bladerdeeg
- 3 eieren
- 150gr boter
- 170 gr kristalsuiker
- 2 eetlepels zelfrijzende bloem
- 2 pakjes vanille suiker
- 80gr amandelmeel
- 80gr cocosmeel
- 1à2 appels
Bereidingswijze
- -boter zacht roeren.
- -suiker bijdoen en goed mengen.
- -cocos- en amandelmeel toevoegen.
- -de eierdooiers en bloem toevoegen.
- -hard geklopt eiwit zachtjes in mengsel omroeren.
- -vorm insmeren met boter en weinig bloem.
- -bladerdeeg in vorm doen en gaatjes inprikken.
- -appelschijfjes opleggen en 1 pakje vanilllesuiker overstrooien.
- -dit mengsel over de appels gieten.
- - bakken in voorverwarmde oven op 175° ongeveer 45 min.
- -laten afkoelen en met borsteltje suikerglazuur overdoen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?