Frambozentrifle

1 (1)
0 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 g frambozen
  • 1 doos boudoirs
  • 250 g mascarpone
  • 6 el crème anglaise
  • 4 el sherry
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met de sherry.
  2. Meng de crème anglaise met de mascarpone en de vanillesuiker.
  3. Neem glazen coupes en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème.
  4. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
  5. Verdeel de helft van de frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje crème.
  6. Garneer dit dessert met enkele frambozen en bestrooi met poedersuiker.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door cazzen3 op 30 december 2013 om 15u58

kan je dit 1 dag op voorhand maken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?