Frambozencharlotte

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine 5 min. in koud water. Prak ondertussen de helft van de frambozen met een vork tot puree. Breng 2 el frambozenpuree in een steelpan tegen de kook aan. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit, voeg toe aan de puree en roer totdat de gelatine is opgelost. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de yoghurt en alle frambozenpuree erdoor. Schep het mengsel in een kookpan met Ø 14 cm. Bedek met lange vingers. Laat de charlotte minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  2. Stort de charlotte op een bord. Houd de pan eventueel 5 sec. in een bak heet water om hem makkelijk los te krijgen. Plak de rest van de lange vingers er rondom tegenaan. Strik het lint erom. Verdeel de rest van de frambozen erover. Bestrooi met poedersuiker.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door eefkedw op 10 september 2013 om 19u37

looks jummie !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?