Recept 45**** (3 stemmen)

Frambozen-yoghurt ijs

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pureer de frambozen met de suiker.
  2. Vermeng met de yoghurt.
  3. Klop de 2 eiwitten stijf en spatel de eiwitsneeuw luchtig door het mengsel.
  4. Bereid bij voorkeur in de ijsmachine of laat opstijven in de diepvriezer.
  5. Garneren met een blaadje munt en verse frambozen.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Bajella op 12 augustus 2012 om 18u55

En blijft heel goed schepbaar in de diepvries. SUPER !!!

Gepost door Bajella op 12 augustus 2012 om 18u58

Is natuurlijk mijn tweede maaksel al.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie