Recept 35*** (2 stemmen)

Frambozen-sesamflensjes

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld).
  2. Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder.
  3. Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij.
  4. Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt.
  5. Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat.
  6. Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cuisinefun op 27 november 2012 om 11u47

heb het met rode vruchten uit de diepvries klaar gemaakt Zalig !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie