Frambozen met een rabarbercompotée

2 (2)
40 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Was de rabarber en snij hem in stukjes. Meng de poedersuiker en de kruiden.
  2. Doe de rabarber in een kookpot en bestrooi hem met het mengsel van suiker en kruiden.
  3. Plaats de kookpot op een zacht vuur en laat 5 minuten koken terwijl u roert.
  4. Voeg dan 5 cl water toe en laat nog 15 minuten koken. Haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
  5. Verdeel de rabarbercompotée over zes coupes.
  6. Voeg de frambozen toe, bestrooi met poedersuiker en versier met muntblaadjes.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?