Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en snij het witloof en de prei in julienne (reepjes).
  2. Indien nodig reinig de forellen.
  3. Stoof in aparte kookpotten het witloof en de prei aan in solo , voeg citroensap toe aan het witloof, kruid met pezo.
  4. Pocheer de forellen ongeveer 20 minuten in de witte wijn met visfumet.
  5. Haal ze uit de kookpot, hou warm, laat het kookvocht tot een derde inkoken.
  6. Roer de room erdoor en laat nogmaals inkoken tot de helft.
  7. Kruid met pezo en klop er enkele vlokjes hoeveboter door.
  8. Leg de forellen op hete borden, strooi er het witloof en prei over, en de saus.
  9. Serveer met gekookte aardappelen, versier met gehakte peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?