Ingrediënten voor 4 personen
- 4 verse & gekuiste forellen
- 12 dunne lapjes gerookt spek
- 400 gr champignons
- 2 ajuinen
- 1 teentje knoflook
- solo bakken en braden
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- De forellen wassen onder stromend koud water, droog deppen.
- Champignons schoon borstelen, steeltjes verwijderen en fijn hakken alsook de ui, dit samen met de geperste look gaarbakken in wat solo.
- Forellen aan de binnen- & buitenzijde lichtjes kruiden met pezo (het spek is al zout) en opvullen met het champignons/uimengsel, de forellen omwikkelen met 2 of 3 repen gerookt spek.
- In een antikleefpan gaarbakken in wat hete solo.
- Serveren met wat bruin boerenbrood en daar een lekkere Floreffe blond bij, of een ander Abdijbier.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door robocop op 24 september 2009 om 23u05
heb het recept gemaakt en is echt een aanrader niet zo moeilijk , redelijk snel klaar en heel lekker , proficiat victor
Hoeveel sterren geef jij dit recept?