Recept 35*** (2 stemmen)

Forel met spek

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De forellen wassen onder stromend koud water, droog deppen.
  2. Champignons schoon borstelen, steeltjes verwijderen en fijn hakken alsook de ui, dit samen met de geperste look gaarbakken in wat solo.
  3. Forellen aan de binnen- & buitenzijde lichtjes kruiden met pezo (het spek is al zout) en opvullen met het champignons/uimengsel, de forellen omwikkelen met 2 of 3 repen gerookt spek.
  4. In een antikleefpan gaarbakken in wat hete solo.
  5. Serveren met wat bruin boerenbrood en daar een lekkere Floreffe blond bij, of een ander Abdijbier.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door robocop op 24 september 2009 om 21u05

heb het recept gemaakt en is echt een aanrader niet zo moeilijk , redelijk snel klaar en heel lekker , proficiat victor

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie