De forellen wassen onder stromend koud water, droog deppen.
Champignons schoon borstelen, steeltjes verwijderen en fijn hakken alsook de ui, dit samen met de geperste look gaarbakken in wat solo.
Forellen aan de binnen- & buitenzijde lichtjes kruiden met pezo (het spek is al zout) en opvullen met het champignons/uimengsel, de forellen omwikkelen met 2 of 3 repen gerookt spek.
In een antikleefpan gaarbakken in wat hete solo.
Serveren met wat bruin boerenbrood en daar een lekkere Floreffe blond bij, of een ander Abdijbier.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door robocop op 24 september 2009 om 23u05
heb het recept gemaakt en is echt een aanrader niet zo moeilijk , redelijk snel klaar en heel lekker , proficiat victor
Hoeveel sterren geef jij dit recept?