Recept 45**** (1 stem)

Forel met roomsaus

Dit is een recept van

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de vis schoon en bestrijk de binnenkant van de vis met peper en zout. Smeer de vis in met ca. 60 g van de boter. Verpak de forellen in aluminium folie en bestrooi ze met basilicum. Leg de pakjes op de bakplaat en bak ze ongeveer 25 minuten op 200°C. Fruit intussen de fijngehakte ui in de overgebleven boter gaar. Roer de bloem erdoor en giet er geleidelijk de wijn door, laat inkoken tot gewenste dikte. Neem de pan van het vuur en roer de room erdoor. Kruid met peper en zout. Garneren: Leg op elk bord een forel, overgiet met de saus en bestrooi met gehakte peterselie. Schik de gekookte groenten rondom. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 28 januari 2013 om 11u26

Dag Lucci, ook dit recept wordt zo snel mogelijk naar de juiste sectie verplaatst. Bedankt voor je opmerkzaamheid! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie