Forel in papillot

12 (12)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de forellen zeer uitvoerig en droog zorgvuldig af. Peper en zout de vissen langs binnen en langs buiten.
  2. Olie 4 stukken aluminiumfolie in en leg er de vissen op.
  3. Schil de sinaasappelen met een fijnschiller. Snijd de schil in fijne reepjes.
  4. Leg de schilletjes in een potje in koud water. Laat aan de kook komen en één minuut koken. Giet af en houd de schilletjes bij.
  5. Verdeel de sinaasappelschilletjes over de 4 forellen. Leg op elke vis ook met een paar verse muntblaadjes. Strooi bij elke forel wat venkelzaad.
  6. Giet en fijn straaltje olijfolie over elke vis.
  7. Plooi de papillotten nu hermetisch dicht.
  8. Schuif de pakjes in de voorverwarmde oven die staat afgesteld op 200°C. Laat gedurende 20 minuten bakken en serveer.


Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door soda40 op 16 juni 2014 om 11u42

zeker uit te proberen zoals ik het lees mjam

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?