Focaccia met gegrilde kipfilet, geroosterde pijnboompitjes, parmiggiano

Gepost door Bertolli.

2 (2)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. • Doe 2 eetlepels Solo vloeibaar in een kom en wentel de kipfilets erdoor. Kruid ze met paprikapoeder, peper en zout.
  2. • Verhit een grilpan en bak de kipfilets aan beide kanten tot ze gaar zijn. Zet opzij en laat afkoelen.
  3. • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze lichtbruin kleuren. Houd apart.
  4. • Snijd de focaccia in 4 gelijke stukken.
  5. • Bestrijk de onderste helften met een laagje gezouten Bertolli met olijfolie en boter.
  6. • Snijd de kipfilets in repen en beleg elk stuk focaccia ermee.
  7. • Strooi hierover wat geschaafde parmezaan en wat pijnboompitjes.
  8. • Werk af met een paar blaadjes Romeinse sla en sluit het broodje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?