Focaccia met gegrilde kipfilet, geroosterde pijnboompitjes, parmiggiano

Gepost door Bertolli.

2 (2)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. • Doe 2 eetlepels Solo vloeibaar in een kom en wentel de kipfilets erdoor. Kruid ze met paprikapoeder, peper en zout.
  2. • Verhit een grilpan en bak de kipfilets aan beide kanten tot ze gaar zijn. Zet opzij en laat afkoelen.
  3. • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze lichtbruin kleuren. Houd apart.
  4. • Snijd de focaccia in 4 gelijke stukken.
  5. • Bestrijk de onderste helften met een laagje gezouten Bertolli met olijfolie en boter.
  6. • Snijd de kipfilets in repen en beleg elk stuk focaccia ermee.
  7. • Strooi hierover wat geschaafde parmezaan en wat pijnboompitjes.
  8. • Werk af met een paar blaadjes Romeinse sla en sluit het broodje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?