Recept 35*** (7 stemmen)

Flinterdunne Breydelhamrollade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AMUSES A LA CARTE

tijd
14 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern.
  2. Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes.
  3. Vul de plakjes Breydelham met het witlof en enkele stengels bieslook.
  4. Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt mooier.
  5. Maak af met een bieslooksaus.
  6. Breng daarvoor yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 29 april 2013 om 16u27

Zeker het proberen waard smurf!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie