Recept 35*** (1 stem)

Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van witloof

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het witloof in de lengte door en verwijder de harde kern.
  2. Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes en spoel ze goed in koud water met wat citroensap, laat ze daarna goed uitlekken.
  3. Vervolgens vul je de sneetjes Breydelham met de reepjes witloof en enkele stengels bieslook.
  4. Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt immers mooier.
  5. Besprenkel alles met een bieslooksausje*.
  6. Voor het bieslooksausje: breng een potje yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie