Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van witloof

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het witloof in de lengte door en verwijder de harde kern.
  2. Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes en spoel ze goed in koud water met wat citroensap, laat ze daarna goed uitlekken.
  3. Vervolgens vul je de sneetjes Breydelham met de reepjes witloof en enkele stengels bieslook.
  4. Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt immers mooier.
  5. Besprenkel alles met een bieslooksausje*.
  6. Voor het bieslooksausje: breng een potje yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?