FLENSJESTAART MET APPEL!!!

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1-flensjesbeslag bereiden
  2. 2-flensjes bakken en uitseken met dresseerring
  3. 3-appelen schillen en in schijven snijden, bakken in boter, kaneel en suiker toevoegen en blussen met calvados
  4. 4-voor opbouw een flensje instrijken met abrikozenpulp, daarop een stuk appel leggen, dan terug flensje en zo een 5-tal flensjes dik opbouwen en eindigen met confituur en daarop amandelschilfers
  5. 5- verwarmen in een overn van 180° gedurende 15 min.
  6. 6-verse vijg uitsteken en vullen met vanille-ijs
  7. 7-het uitgestoken vruchtvlees op het vord zetten en afwerken met violet en munt
  8. 8-taartjes overstrooien met poedersuiker en serveren met suzettesaus
  9. Suzettesaus :
  10. Boter smelten en bestrooien met zuiker, blussen met appelsien – en citroensap en zeste toevoegen – het geheel laten inkoken tot dikte en afwerken met grand-marnier
  11. Wat moet je dan nog doen ? :
  12. - zorgen dat je (mama) er kan afblijven :-)
  13. - je man (papa) overhalen om dan de hele keuken op te kuisen

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?