Recept 45**** (3 stemmen)

Flensjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Onze dessertklassiekers

tijd
15 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng in een kom de bloem met de suiker, de Maïzena Plus, het zout, het bakpoeder, de vloeibare margarine en de eieren. Voeg geleidelijk de melk, het water en de rum toe, tot het een soepel deeg is. Meng de citroenschil erdoor.
  2. Verhit een beetje vloeibare margarine in een koekenpan en schenk er een dun laagje beslag in. Bak het flensje op matig vuur aan beide kanten goudbruin. Bak zo alle flensjes tot het beslag op is. Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze warm.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 02 april 2013 om 09u55

Erg leuk om te horen dat de flensjes zo in de smaak vielen Carien!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie