Recept 45**** (4 stemmen)

Flensjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Onze dessertklassiekers

tijd
15 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng in een kom de bloem met de suiker, de Maïzena Plus, het zout, het bakpoeder, de vloeibare margarine en de eieren. Voeg geleidelijk de melk, het water en de rum toe, tot het een soepel deeg is. Meng de citroenschil erdoor.
  2. Verhit een beetje vloeibare margarine in een koekenpan en schenk er een dun laagje beslag in. Bak het flensje op matig vuur aan beide kanten goudbruin. Bak zo alle flensjes tot het beslag op is. Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze warm.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door laurapaula op 12 maart 2017 om 11u22

welke hulp middelen heb je nodig

Gepost door Solo op 14 maart 2017 om 14u47

Dag Laurapaula, om dit recept te maken kan je best gebruikmaken van een maatbeker (om alles af te wegen), een grote kom, een klopper en een pannenkoekenpan. Een gewone pan werkt uiteraard ook! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie