Flensjes (minuutpannekoeken)

Zin in flensjes (minuutpannenkoeken) Met dit recept maak je ze in een mum van tijd klaar. Je hebt de ingrediënten vast al in huis!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zeef de bloem in een kom en meng met de suiker en de vanillesuiker. Maak in het midden van de bloem een kuiltje en doe hierin de eieren en de melk. klop de eieren en de melk door elkaar en meng langzaam met de bloem tot een homogene massa. Bak hierna het beslag in een hete ingevette koekenpan tot dunne pannenkoekjes.

Tip

Hou je van extra luchtige flensjes? Voeg wat opgeklopt eiwit toe aan je deeg, net voor je begint te bakken. Een beetje extra moeite, maar het is het waard.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?