Flappen met kip en groenten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet in blokjes nadat ze lichtjes gekookt zijn.
  2. Snij de wortelen en de preien in fijne julienne.
  3. Blancheer ze 3 min. in gezouten water, alsook de sojascheuten en de sluimererwten.
  4. Laat de groenten schrikken in koud water en goed uitlekken in een vergiet.
  5. Snij elke deegplak in twee gelijke helften.
  6. Verdeel er aan een kant de groenten en de kippenblokjes over.
  7. Kruid met peper.
  8. Vouw de deeghelften dubbel, zodat u een flap bekomt.
  9. Las de randen eventueel met wat water en druk ze aan met een vork.
  10. Bestrijk de flappen met losgeklopt eigeel.
  11. Bak ze 20 min. in een op 200 ┬░ C voorverwarmde oven.
  12. Eet smakelijk.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Spruitje op 24 april 2013 om 21u10

is dit niet te droog ?

Gepost door Roland2303 op 25 april 2013 om 00u43

Misschien heb je wel gelijk, probeer het eens uit en laat nog eens een reactie achter als jij er iets aan toevoegt of zoiets. Alvast smakelijk.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?