Recept 45**** (9 stemmen)

Flantaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen tot 175 à 200 °C.
  2. De eiwitten en eigelen van elkaar scheiden. De eigelen mengen met de suiker, 1 zakje vanillesuiker en de zelfrijzende bloem. De melk toevoegen en goed mengen. De eiwitten samen met de vanillesuiker tot sneeuw kloppen en onder het deeg mengen. Het kruimeldeeg ontrollen en in een bakvorm leggen en het deeg ingieten. De taart in ongeveer een 45 min. bakken daarna op een rooster laten afkoelen.

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 21 mei 2014 om 17u39

Neen, banketbakkersroom is niet hetzelfde als flan. Banketbakkersroom wordt meestal achteraf aan taart of gebak toegevoegd en nooit meegebakken. Hopelijk helpt dit antwoord, sheila laenen?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie