FLANTAART

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de melk in een kom,
  2. voeg er de suiker, zelfrijzende bloem en de vanille suiker aan toe en roer goed.
  3. Scheid de eieren, sla het eiwit tot sneeuw.
  4. Voeg de eieren aan de melk toe en roeren goed
  5. en tenslotte de stijf geklopte eieren aan de melk toevoegen
  6. en voorzichtig onderroeren.
  7. Warm de oven 10 min voor op 200'
  8. Vet de taartvorm in en strooi er bloem op.
  9. Bak de taart 40' in de oven.
  10. Ontvorm de taart omgekeerd op een taartrooster.
  11. En laat afkoelen
  12. Laat weten of het jullie lekker vonden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (36)

Gepost door muisjebeertje op 04 april 2017 om 09u57

klopt niet dit recept men taart komt open vanboven en is precies de structuur van brood? ik had het veel beter verwacht

Gepost door Buccaneer op 23 december 2017 om 18u00

Patisserie word niet afgewogen in tassen maar in grammen, wat is een grote tas ?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?