Recept 45**** (31 stemmen)

FLANTAART

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gebak

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de melk in een kom,
  2. voeg er de suiker, zelfrijzende bloem en de vanille suiker aan toe en roer goed.
  3. Scheid de eieren, sla het eiwit tot sneeuw.
  4. Voeg de eieren aan de melk toe en roeren goed
  5. en tenslotte de stijf geklopte eieren aan de melk toevoegen
  6. en voorzichtig onderroeren.
  7. Warm de oven 10 min voor op 200'
  8. Vet de taartvorm in en strooi er bloem op.
  9. Bak de taart 40' in de oven.
  10. Ontvorm de taart omgekeerd op een taartrooster.
  11. En laat afkoelen
  12. Laat weten of het jullie lekker vonden.

Andere Solo-leden over dit recept (35)

Gepost door muisjebeertje op 04 april 2017 om 07u57

klopt niet dit recept men taart komt open vanboven en is precies de structuur van brood? ik had het veel beter verwacht

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie