Flan van witloof met garnalensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof het witloof gedurende 10 minuten in een steelpan met wat water . Voeg zout , peper en muskaatnoot toe . Laat uitlekken . Verwarm de oven voor op 150° . Vet vier schaaltjes in met boter . Pureer het witloof en meng met de eieren , het maiszetmeel , zout peper en de room. Giet de bereiding in schaaltjes . Gaar deze 20 minuten au bain Marie in de oven .
  2. Voor de saus fruit de sjalot en de wortel in de hete boter . Voeg de wijn en de Visbouillon toe . Kook tot de helft in . Voeg de garnalen en de room toe en laat vijf minuten sudderen op middelmatig vuur.
  3. Pureer de saus en zeef ze. Lepel wat op de bodem van de borden en garneer met roze garnalen en platte peterselie .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?