Ingrediënten voor 4 personen
- 16 fish sticks
- 500 gram wokgroenten
- 1 teentje knoflook
- 125 gram zure room
- 1 el olijfolie
- 5 dl groentebouillon (1 blokje)
- 1 potje verse dille
- 10 saffraandraadjes
- 1 mespuntje cayennepeper
- 1 kl tijm
- 1 kl provencaalse kruiden
- 1 laurierblaadje
- peper en zout
Bereidingswijze
- snipper de dille. Meng de helft met de zure room. meng de helft met de zure room. kruid met peper en zout. pers het knoflookteentje fijn
- bak de fish sticks gedurende 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Draad halfweg de fish sticks om
- verhit 1el olijfolie in de wok en bak de groentjes
- voeg de fijngesnipperde knoflook toe, overgiet met de groentebouillon en kruid met saffraan, cayennepeper, tijm, provencaalse kruiden, laurier, zout en peper. laat 8 minuten sudderen op een zacht vuurtje
- verdeel de groenten over de borden en leg er 3 à 5 fish sticks op. Dien op met aardappelen. Werk af met de room met dille en strooi er de rest van de fijngesnipperde dille over
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?