Recept 55***** (1 stem)

Filodeeg met spinazie en ricotta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Uit te proberen

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de spinazie grondig en bak de blaadjes kort in een beetje Solo Light op hoog vuur.??
  2. Laat de gebakken spinazie uitlekken in een zeef en snij de blaadjes dan fijn.?
  3. Meng de spinazie met de ricotta, oregano, ei, peper en zout.??
  4. Vet de bakvorm in en leg er twee vellen filodeeg op elkaar in.??Leg een volle eetlepel van
  5. het ricottamengsel op het deeg en vouw het dicht.?
  6. Besmeer het pakketje aan de buitenkant met wat Solo en bak 10 minuten in een op 190°
  7. C voorverwarmde oven.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?