Recept 05 (0 stemmen)

Filet mignon met sinaasappel en pijnboompitten

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal de schil van 3 sinaasappelen met een zestesnijder, pers vervolgens de zes sinaasappelen. Laat de solo smelten in een braadpan en bak er de filet mignon in aan, tot het vlees mooi bruin is, kruiden met peper&zout. Haal uit de pan, doe de honing, het sinaasappelsap, de zestes, de ui en de pijnboompitten in de pan, schraap de bakresten los, kruid met peper&zout. De het vlees terug in de pan (saus), dek af en laat 30 minuten garen. Overgiet het vlees regelmatig met de saus. Haal het vlees uit de pan, laat even rusten onder aluminiumfolie en snij daarna in dikke schijven. Dresseer het vlees op warme borden, napeer het met de saus en serveer met kroketjes en een salade van witloof en veldsla met een partje tomaat.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie