Altijd weten wat je gaat eten?
Fijne uiensoep
Bereidingswijze
- uien snijden in ringen, de helft ervan in fijnere stukken
- even glanzig bakken (niet bruin)
- pers knoflook en voeg toe, ook suiker, peper, en ev zout, laurier
- laat 30 a 40 min zachtjes garen
- even proeven en giet er de cognac bij
- serveer in soepkommetjes, geraspte kaas, dien op met ev stokbrood
- doe geen aardappelen in deze soep (te melerig)
- indien nodig voeg water toe, een groenten-of kipbouillonblokje, en indien gewenst
- binden met maizena
- voor extra feestelijk tintje schep de soep in vuurvaste kommetjes, stuk stokbrood met
- geraspte kaas en zet even onder de grill
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?