Fijne tagliatelle met pittige saus, champignons en rauwe ham

1 (1)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Snijd de ham ondertussen in zeer smalle reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  2. Verhit de margarine in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de champignons 4 min. op een hoog vuur. Schep ze geregeld om. Voeg de hamreepjes toe en bak ze 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur.
  3. Hak de peterselie fijn. Schep Ÿ van de peterselie door de saus. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep de saus erop en bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?