Recept 55***** (1 stem)

Fijne tagliatelle met pittige saus, champignons en rauwe ham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

proberen

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Snijd de ham ondertussen in zeer smalle reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  2. Verhit de margarine in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de champignons 4 min. op een hoog vuur. Schep ze geregeld om. Voeg de hamreepjes toe en bak ze 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur.
  3. Hak de peterselie fijn. Schep Ÿ van de peterselie door de saus. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep de saus erop en bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?