Ingrediënten voor 2 personen
- 200 g fijne tagliatelle
- 75 g gerookte kipfilet
- 1 dunne prei
- 2 el Bertolli Olijfolie Classico
- 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & look (400 g)
- zwarte peper
Bereidingswijze
- Kook de fijne tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snijd de kipfilet in plakjes. Was en halveer de prei in de lengte en snijd de helften in lange smalle reepjes. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de preireepjes gedurende 3 min. tot ze goudbruin zijn. Voeg de gerookte kipplakjes en de pastasaus toe en kook de saus op een matig vuur gedurende 5 minuten. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden, schep de saus erop en bestrooi royaal met (versgemalen) zwarte peper en druppel er eventueel wat extra olijfolie over.
Tip
Vervang de prei door 3 lente-uitjes.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Treibeltje op 08 januari 2014 om 10u50
Wil ik wel eens uit proberen , ziet er heel goed uit.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?