Fijne taart met asperges

Pak uit met deze fijne taart met asperges: een ongelooflijk simpel voorgerecht waar je amper werk aan hebt. Punten scoren bij iedereen!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Ontrol het deeg met het bakpapier in de taartvorm.
  3. Smeer mosterd op het deeg en verspreidt er daarna de asperges over.
  4. Meng de Solo Crèmefine Licht, eieren en verkruimel het halve bouillonblokje erboven, giet dit mengsel over de asperges.
  5. Voeg een weinig peper toe en zet het in de oven gedurende 15 tot 20 minuten, houdt het bakken in de gaten.

Tip

Heb je nog asperges over na het bereiden van je fijne taart met asperges? Bewaar ze in een afgesloten plastic zak of in een natte doek in de koelkast, zodat ze niet uitdrogen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 24 januari 2012 om 20u04

Dat is alvast nog een reden om uit te kijken naar de zomer! Hou ons deze zomer op de hoogte of dit receptje in de smaak viel, kiaraken!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?