Recept 05 (0 stemmen)

fijne bloemkoolsoep

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de bloemkool schoonmaken in roosjes verdelen en goed wassen
  2. de ui schoonmaken en versnipperen
  3. de aardappelen schillen wassen en in blokjes snijden
  4. 2 eetlepels solo bakken en braden verhitten, de ui glazig fruiten
  5. de aardappelblokjes en bloemkool toevoegen en 5 minuten meestoven
  6. de groentenbouillon erbij schenken
  7. aan de kook brengen en met het deksel op de pan 20 min. zachtjes laten koken
  8. 2 sneden brood zonder korst toevoegen
  9. het geheel met een staafmixer pureren
  10. de room en kruiden toevoegen
  11. de soep aan de kook brengen en nog eens 5 min. laten koken.
  12. serveer met een beetje gemalen kaas bovenaan. Smakkelijk
  13. tip: je kan altijd wat bloemkoolroosjes apart houden en op het laatste bijvoegen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie