Ingrediënten voor 6 personen
- 3 eieren
- 125 gr tarwebloem
- 125 gr gesmolten boter
- 250 gr zelfrijzende bloem
- 2 pakjes vanille suiker
- 1 eetlepel fijne suiker
- 3 geschilde en in schijfjes appelen
Bereidingswijze
- Met mixer of klopper de suiker, ganse eieren, gesmolten boter en vanille suiker mengen
- Tenslotte bloem toevoegen en kloppen tot soepel deeg
- Taartvorm inboteren, deeg erin verdelen, beleggen met appelschijfjes of insteken zonder
- breken
- In matige oven 150 graden bakken 35 min, even testen of ze gaar is door mespunt in te prikken, blijft niets kleven is de taart klaar
- Uit vorm nemen en bestrooien met bloemsuiker in zeefje
- Of glaceren met warme abrikozen konfituur
- lekkere taart met weinig werk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?